Bemutatkozás

Bemutatkozás

A Komplex Thermo Kft  másfél évtizede, 2003-ban jött létre, zalaegerszegi székhellyel.

Alapvető profilunk azóta sem változott:

  • Víz-, gáz-, központi fűtés rendszerek kivitelezése,
  • Megújuló, energiatakarékos fűtési rendszerek kivitelezése,
  • Kazánházak, hőközpontok szerelése.

Ezekhez a munkálatokhoz természetesen tervezési hátteret is biztosítunk, valamint beszerezzük a kivitelezéshez szükséges szakhatósági engedélyeket is.

Cégünk pályafutása során leggyakrabban intézményeknek, önkormányzatoknak, ipari és szolgáltató vállalkozásoknak, társasházaknak dolgozott, ügyfeleink teljes megelégedésére. Munkáink többsége 50-100 millió forintos nagyságrendben valósult meg.

A cég alapítása óta jelentős szakmai jártasságra tettünk szert, önálló, vagy alvállalkozóként közel száz beruházásban működtünk közre.

Működési területünk elsősorban a Dunántúl, az országrész mintegy 30 városában, községében vállaltunk munkákat, de legkedvesebb „terepünk” mégiscsak Zala megye, hiszen cégünk dolgozóinak jelentős része itt él.

Munkáink során – megrendelőinkkel egyeztetve – mindig szem előtt tartjuk, hogy energiatakarékos, és a környezetvédelmi előírásoknak leginkább megfelelő megoldásokat alkalmazzuk.

Vezérelvünk, hogy a régi mesteremberek hagyományai nyomán, szakértelemmel, pontossággal és tisztességgel szolgáljuk ki ügyfeleinket.

 

 KOMPLEX THERMO Kft. - Magyar